miercuri

Centura fotonica....

Ce bine ar fi daca toti ce citesc aceste "minunatii" s-ar documenta inainte sa creada tot ce scriu altii. Iata bazaconia urmata de un comentariu unui prieten ce s-a documentat inainte sa dea mai departe...



"Asta e porcaria primita, si la urma comentariul meu "

Centura fotonica

Data aparitiei: 02.05.2006

Acest fenomen a fost descoperit in 1962, deci cu mai mult de 40 ani in urma. Cu toate acestea, informatiile nu au fost facute publice decat cu mult mai tarziu, si numai unui numar mic de oameni.
Centura fotonica si radiatia aferenta au un impact mult mai mare decat ne-am putea imagina. Din punct de vedere stiintific, este vorba de miscarea de rotatie a sistemului nostru solar (impreuna deci cu toate planetele sale) in jurul soarelui central al
galaxiei, numit Alcyone (in constelatia Pleiadelor). O rotatie completa se realizeaza in 25.860 ani. Intregul nostru sistem solar, impreuna deci cu Pamantul si Luna, trebuie sa treaca de doua ori, in timpul unei rotatii complete, prin aceasta centura de fotoni. Distanta de timp intre cele doua momente este de 10.500 ani, perioada in care intunericul este covarsitor.
Dupa acesti 10.500 ani urmeaza intrarea in centura fotonica ce dureaza 2.000 ani, si este o perioada de crestere spirituala pentru intreg sistemul planetar.
Urmatoarea intrebare este: "Ce legatura exista intre centura fotonica si spiritualitate?". Atat radiatia aferenta cat si centura in sine sunt vehicule ale transformarii si transmutatiei necesare unui ciclu evolutiv. Pe masura ce inaintam in centura fotonica, trebuie sa ne punem in armonie cu vibratiile ei, altfel riscam sa ramanem in a treia dimensiune. Daca refuzam sa evoluam, va trebui sa nu ne plangem ca ramanem asa cum suntem. Bineinteles ca unii dintre noi invata mai greu decat altii...
Efectele centurii fotonice
Pe masura ce sistemul nostru solar va continua sa avanseze tot mai mult in centura fotonica, vor apare tot mai clare urmatoarele efecte:
- Centura fotonica si radiatia din centrul galaxiei noastre sunt adevarate vehicule de transformare. Aici este sursa radianta a energiei Christice, o energie a compasiunii si iubirii. Prin aceste vehicule spirituale, daca le vom folosi, avem sansa sa ne depasim limitarile la care am fost supusi. Totusi, alegerea ne apartine in totalitate. Liberul arbitru va prevala.
- Multiple evenimente astronomice (eclipse, tranzite, etc) vor determina o pregatire subtila, nevazut1a dar eficienta a fiintelor de pe acesta planeta. Astfel, probleme legate de egoism, relatii interumane dar si materialismul actual vor fi exacerbate. Vechile modele de negare a realitatii se vor dovedi ineficiente si vor fi spulberate. Prefacatoria si minciuna sunt pe moarte. in locul lor, iubirea si compasiunea vor umple intreaga planeta.
- Mai multe evenimente majore vor avea loc la nivelul planetei, in ceea ce priveste modul de gandire si de actiune, in general. Toate acestea sunt menite sa distruga vechile energii tri-dimensionale dizarmonioase, inclusiv pe cele din tine si din mine. Depinde de fiecare daca aceasta purificare se va face brutal sau treptat. Daca acceptam sincer noile energii ale iubirii, sau, dimpotriva, daca ne incapatanam in modul actual de viata.
- Pentru a fi pregatiti in legatura cu transformarea spatio-temporala ce vine, corpurile noastre fizice trebuie sa fie compatibile cu noua lume, astfel ca intrarea in constiinta Christica sa fie usoara. Se asteapta ca lantul ADN (care are acum doua componente) sa ajunga la 12 componente prin rearanjarea si activarea anumitor gene neutilizate in prezent (numite, din necunoastere, gene de balast). Energia Christica actioneaza ca un catalizator pentru aceste procese. Astfel, multi oameni vor deveni clarvazatori, telepati, vindecatori, etc. Asa cum a prezis Iisus. Acum, mai mult decat oricand, trebuie sa recunoastem Vointa Divina si sa actionam aproape tot timpul in concordanta cu Aceasta. Gandurile noastre sunt energii foarte puternice care trebuie controlate si directionate foarte precis in scopuri benefice, divine.
- Pe masura ce constiinta si corpul nostru se transforma, gandul va deveni principala preocupare a zilei. Astfel, gandurile sunt mult mai reale decat actiunea: ceea ce gandesti, exact asta esti. Datorita faptului ca aceasta a patra dimensiune ce tocmai se naste este de esenta eterica, fiecare dintre noi va fi precum un ecran de televizor: toate gandurile noastre vor fi perfect vizibile pentru toata lumea! Nu veti mai putea ascunde lacomia, prefacatoria, lasitatea, ura, placerea sau tradarea. Veti deveni ca o carte deschisa dar nescrisa, in paginile careia apar litere si cuvinte instantaneu, pe masura ce gandurile iau nastere, si oricine va putea citi in aceasta carte. Gandurile negative pot si trebuie inlocuite cat mai des si apoi chiar definitiv cu iubire, sinceritate, lumina si iertare pentru a nu fi aruncat inapoi in a treia dimensiune care intre timp va deveni aproape improprie vietii.
- Intreaga noastra lume, intregul nostru sistem de valori bazat pe iluzie si polarizare se va prabusi, astfel ca aceasta cortina va cadea lasand loc realitatii asa cum este ea. Pentru inceput unii dintre noi probabil vom fi debusolati si neajutorati. De aceea trebuie inca din acest moment (da, chiar ACUM) sa decidem daca renuntam sau nu la modul nostru de gandire.
- Sunt prevazute masive scaderi ale campului magnetic si gravitational ca si scaderea densitatii. Pe masura ce devenim mai usori, limitarile impuse de materie vor fi din ce in ce mai slabe pana vor dispare cu totul. Pe cer vor fi vizibile adevarate spectacole de culori vii, inimaginabile in acest moment, ca o aurora foarte vie si luminoasa.

Concluzii
Manusa a fost aruncata iar mesajul este clar.

In aceste momente trebuie sa ne hotaram de care parte suntem: Lumina sau intunericul! Vechiul mod de viata trebuie sa fie inlocuit de o constiinta vie, plina de compasiune si iubire. Transformarile ce vin nu pot fi ocolite si nici oprite, ele sunt definitive. Acum avem sansa sa alegem decisiv.

Stramosii nostri de pe intreaga planeta ne-au avertizat de mult despre aceste timpuri. Energiile transformatoare sunt deja printre noi. Dizarmoniile din relatii, guverne, stiinta si religie se vor inteti astfel ca procesul de purificare este evident pentru toata lumea. Mai ales la nivel financiar se asteapta mari catastrofe. Intreg Pamantul se pregateste de marea Ascensiune in a patra si apoi a cincea dimensiune.

Mai mult, se va actiona conform zicalei "multi chemati - putini alesi". Numai cei care sunt pregatiti vor trece in a patra dimensiune. Esti tu oare pregatit? Pentru a absolvi scoala din acesta lume, regulile sunt simple: compasiune si iubire. Este singurul mod de a ajunge in dimensiunea a patra. Trebuie sa ne despartim definitiv de frica si orice sentimente negative care nu sunt decat hrana pentru fortele intunericului si care vor sa ne tina captivi in continuare.

Cooperand in acest fel, avem cele mai mari sanse ca si corpurile noastre fizice, curatite de energiile negative ale urii, minciunii, lasitatii, etc si transformate de iubire si compasiune, sa fie capabile sa existe in a patra dimensiune.

In anii ce vor urma vom descoperi cu uimire si stupoare planurile cu care fortele negative ne-au tinut sub control timp de mai multe mii de ani. Vor fi date publicitatii realitati aproape incredibile si se va vedea clar, odata pentru totdeauna, cine este in Adevar si cine in Minciuna. Guvernele locale si cel mondial vor fi in incapacitate de a mai ascunde adevarul si nu vor mai putea pacali oamenii. Si ei, ca si fiecare dintre noi, vor primi ceea ce au cerut.
Compasiunea si iubirea, fara a judeca pe ceilalti, si eliminarea fricii sunt cheile pentru a realiza aceasta Ascensiune.


Prostia nr 1: In centrul galaxiei nu e un soare, ci o mare gaura neagra… In jurul ei se invart cu viteze ffff mari cativa Sori… Dovezile existentei acestei gauri negre exista.


Prostia nr2: Chiar daca ar fi un Soare acolo, din cauza distantei (cam 50.000 de ani lumina, sau 671 de triliarde de km ) efectul lui ar fi zero…


Prostia nr 3: Cea mai mare sursa de fotoni e Soarele nostru, si asta e un lucru bun pt noi… Nu FOTONII sunt periculosi, ci alte radiatii… Campul magnetic al Pamantului ne protejeaza destul de bine,.. Aurorele polare sunt partea vizibila a acestor radiatii, deviate de liniile de camp.


Prostia nr 4: PLEIADELE NU SUNT IN CENTRUL GALAXIEI NOASTRE !!! Cine a scris bazaconia asta merita spanzurat spre binele omenirii….

Prostia nr 5: Ce legatura exista intre fotoni si… cresterea spirituala, compasiune, iubire, ganduri negative, sinceritate, lumina, iertare… ????


Prostia nr 6: CAMPUL GRAVITATIONAL NU POATE SCADEA !!!! gravitatia unui corp ceresc depinde de masa lui, si masa Pamantului nu se va schimba, decat daca cineva taie o mare bucata din el si o duce in alta parte… ma doare mintea… Ce tiganca vrajitoare a scris ineptiile astea???


Prostia nr 7: Campul magnetic al Pamantului va scadea, dar nu in 2012, si nu din cauza fotonilor lui Peste, ci se va intampla treptat, peste miliarde de ani…


Prostia nr 8: Ce legatura au ECLIPSELE si TRANZITELE cu egoismul??? O eclipsa e un eveniment astronomic banal, observat de pe orice planeta, cand alta planeta trece prin dreptul Soarelui sau al altei planete… De pe Luna se pot vedea de exemplu eclipse de Pamant atunci cand de pe Pamant se vad eclipse de Luna… Ce legatura are asta cu egoismul ????


Oricine a scris porcariutza asta, amesteca termeni stiintifici luati absolut la intamplare cu notiuni mistice si astrologice, rezultand un talmes-balmes ilogic. E evident ca persoana respectiva are cultura generala a lui Gigi Becali, si ZERO cunostinte de astronomie, fizica, fizica cuantica, LOGICA… E TRIST ca multi oameni iau de bune balivernele astea, si orice altceva asemanator… Si mai folosesc si termeni ca “descoperiri stiintifice” cand se refera la chestii despre care oamenii de stiinta din domeniu, adica astronomii, ar rade cu lacrimi…

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu