marți

Illuminati - adevar sau fictiune?

 



     Acest articol contine parerea mea personala. Illuminati au existat, au avut un scop nobil de a aduna cele mai luminate minti ale lumii si a face ceva bun pentru omenire. Daca azi exista Illuminati, acestia nu sunt adevaratii illuminati, sunt corporatii de oameni bogati, nu neaparat genii, ce (probabil) inca activeaza sub acest nume, fiind un termen ce produce teama in randul multor oameni. Un fel de religie catolica bazata pe frica si teroare ca cea practicata de inchizitie, dar de data asta prin tot felul de filmulete youtube si instigatori.
     E de ajuns unul sa lanseze cineva o idee de genul, ca de restul se ocupa milioanele de asa zisi jurnalisti si clarvazatori usor de manipulat sa "viralizeze" aceasta idee. Dar atata timp cat inca daramam scoli si construim biserici, illuminati, NWO si alte treburi de genul asta vor circula pe internet si prin media, producand bani buni pentru cei ce promoveaza ideea si interpreteaza anumite informatii si evenimente istorice in asa fel incat sa para clar ca e vorba de illuminati.
     Sa va faceti o idee, la 1000 vizualizari de pagina, Google da o anumita suma de bani celui care detine pagina de net respectiva, doar pentru ca afiseaza reclame pe ea. La o aparitie TV, cei mai multi sunt platiti sa apara acolo, un articol in ziar se platesc drepturi de autor (nu ca ar fi ei autorii) Va dati seama cati au deschis pagini de net, cate reviste si carti s-au cumparat, cate emisiuni de televiziune s-au urmarit cu un subiect "fierbinte"si ce profit au scos de pe urma tuturor "credinciosilor".

     Daca nu stiati, Romania este una din cele mai importante tari din Illuminati, aici este pamantul sfant si de aici se vor ridica precum pasarea Pheonix din cenusa. Chiar ne si canta Conchit Carnat (Wrust) despre acest lucru. De asemenea, Eurovision este de fapt o poarta de comunicare a illuminati si Conchita a fost reprezentatul lor. Tot illuminatii a votat pentru Conchita sa iasa castigatoare, sa dovedeasca puterea lor.
      Sa nu mai zic ca de fapt Eurovision este un Babilon si organizatorii sunt satanisti convinsi, condusi de Conchita. Ma intreb, oare Oatu nostru era un vice presedinte al lor, doar si el e barbat si a cantat in rochie si cu voce de soprana...
     De Duft Punk ati auzit? Sunt un grup de satanisti si prevestesc sosirea Diavolului pe pamant. Lucky = Lucifer, asa am citit pe undeva... Acum voi sa imi spuneti daca eu sunt nebun...

     As vrea sa vad documente ce vorbesc despre illuminati. Care este cel mai vechi document care vorbeste despre ei. O sa vedeti ca se spune ca exista din 1776, dar primul document a aparut probabil dupa 1880 - 1890. Cum zicea cineva, tota lumea pare sa stie despre societatea super secreta illuminati. Mai ales ca toate secretele lor sunt intr-un loc sigur - pe YOUTUBE!

     As putea sa scriu tot felul de bazaconii pe care nu le-as putea da o sursa exacta, dar sa fie asa de convingatoare ca nu o sa imi cereti surse.

     Nu am nimic cu nimeni, nu vorbesc de nimeni de rau, dar chiar sa ajungem sa spunem ca un barbat imbracat in femeie cu barba este reprezentant al illuminati, e prea mult. Chiar nu au si oamenii astia mandria lor, tocmai un transsexual sa ii reprezinte???
     El e Diavolul? Pai nu era vorba ca este cel mai frumos inger? Nu ar fi o persoana ce sa placa tuturor? Se incadreaza acest Conchita in persoana frumoasa ce place tuturor? Nu cred...

     Pentru multIi cunoasterea acestor secrete (de pe Youtube) le confera o stare de superioritate si asta ii face fericiti (cam cum sunt eu cand fumez o tigara dupa o saptamana de nefumat :) ). Ce putere ar avea un pusti de 20 de ani sa divulge secretele illuminati, copiind texte gasite pe net si transpuse in propria varianta?
     Sa fie sanatosi si sa scrie in continuare despre tot ce cred ei, dar as vrea sa vad mai multe link-uri catre surse originale ale scrierilor lor, nu ca a zis Michael Jackson sau John Lenon sau un anume de pe internet. Cum zicea Leana "Dovada, vreau sa vad DOVADA".

    Cea mai tare chestie pe care am vazut-o pe un profil de Facebook ce posteaza tot felul de "dovezi" despre existenta illuminati si planurile lor, la campul adresa - "Nu mi-o dau ca ma omoara masonii! "... Sper sa raman in viata dupa ce public acest articol, mai ales ca azi e Marti 13.

     In fine oameni buni, va las cu toate nebuniile astea (parerea mea) si va doresc o viata frumoasa si plina de bucurii. Lasati astfel de subiecte, ca nu traim destul sa vedem adevarul, asa ca bucurati-va de viata, iubiti, faceti un bine cuiva, plantati un copac, faceti ce vreti voi, doar sa fiti fericiti.

     Ca o inchidere a acestui articol - Daca tot ce se spune este adevarat si toate teoriile conspiratiei se adeveresc, cu ce va ajuta ca stiati inainte? Tot mici internauti sunteti (suntem) si nu vom putea opri asa o forta cum e descrisa aceasta organizatie... Asa ca bucurati-va de viata cat o mai aveti.
Se spune ca Diavolul nu are putere asupra ta daca nu crezi in el, deci faceti ce vreti ;)

Multumesc pentru atentie! :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu