Reteaua a fost fondata de Sebastian Sobczak, Drew Ginsburg, Thibault Boullenger si  Jonathan Lewin. Numele provine din japoneza si se refera la un ideal de frumusete. Tsu a fost lansata pe 21 octombrie, dupa ce a obtinut o investitie de 7 milioane de dolari.
Deja au cont LL Cool Jay, Wu Tang Clan si alte celebritati.

Iata si un video cu fondatorul retelei

Iata ce propune TSU - 45% ar reveni creatorului continutului original, iar restul de 45% se vor imparti utilizatorilor sau afiliatilor care redistribuie mesajul sau, conform regulii treimilor infinite
Mai simplu spus, vei primi zilnic o anumita suma de bani (nu te astepta sa fie mare la inceput), in functie de cat de interesant e pentru ceilalti continutul pe care-l postezi si in functie de cat de mare este reteaua ta de followeri. Astfel, odata ce ai intrat in sistem trebuie sa inviti cat mai multi sa se alature, sa ai un numar cat mai mare de referali (utilizatori care se inscriu folosind link-ul tau), castigurile fiind direct proportionale cu numarul acestora. Dar nu va opriti aici, continuati sa va ajutati pritenii invitati si sa le aduceti aminte sa invite si ei la randul lor alti prieteni. 
Dar, degeaba ai mii de followeri si referali, daca acestia nu sunt activi sau nu isi fac proprii lor referali. Si degeaba ai o retea foarte mare, daca nu pui constant continut de calitate. De fapt, venitul zilnic depinde mai mult de continutul postat de tine si de reteaua ta, decat de numarul celor din  reteaua ta.
Iata mai jos un exemplu de "extras de cont". Dupa cum vedeti, banii sunt putini la inceput, dar cu continut de calitate, se pot face bani buni.
 Esti platit sa dai like, sa comentezi, sa postezi sau sa distribui continutul altora.  Argumentul principal al Tsu e ca nicio alta retea de socializare nu isi plateste utilizatorii, in ciuda faptului ca-si datoreaza existenta continutului postat de acestia. Adica tu nu primesti niciun ban, desi Facebook sau Twitter ti-ar datora asta. 

Iata si un video cu primul utilizator care a cerut primul cec de $100

Ce poti face pe Tsu? Cam ceea ce faci si pe restul retelelelor de socializare. Poti sa-ti faci prieteni noi, poti posta texte, imagini, videoclipuri sau link-uri, poti crea hashtag-uri, poti da like-uri si share-uri, poti primi mesaje si poti urmari utilizatori care te intereseaza, fara sa fii prieten cu ei. Nu poti deocamdata sa formezi grupuri, sa creezi pagini, dar putem trece usor cu vederea aceste inconveniente, daca ne gandim ca lansarea a avut loc in urma cu mai putin de 2 luni.
Optiunile sunt identice si pentru cele doua aplicatii gratuite pentru Android si iOS
Cel mai important lucru de inteles este ca, cu cat intri mai tarziu in retea, cu atat mai putini membri in reteaua ta, deci castiguri mai mici. Grabeste-te sa faci parte dim marea nebunie ce te plateste sa spui ce gandesti. 
Daca vreti sa testati reteaua, puteti folosi aceasta invitatie.